NEJLEPší STRáNKA NEJM PALETY

Nejlepší stránka nejm palety

Nejlepší stránka nejm palety

Blog Article

Potrjujem, da sem prebral in se strinjam s Pogoji najema kakor tudi s Pogoji poslovanja na spletni strani ter dovoljujem, da me kontaktirate z namenom obveščanja in podajanja informacij, ki izhajajo iz vsebine tega obrazca.

Trenutno vam lahko ponudimo 500 m2 skladiščnih prostorov. Skladišče je zavarovano z alarmom in videonadzorom.

Žal se dogjajo tudi just take stvari – sicer malokrat ampak se. V kolikor se blago v skladišču poškoduje nas takoj kontaktirajte na assist@storingcargo.

Z naložbo v stroj za ovijanje boste prihranili veliko časa. Ročno ovijanje palet, škatel in drugih izdelkov je lahko dolgočasno in tudi dolgotrajno.

Zato vam v selitvenem podjetju Alemat nudimo možnost začasnega ali trajnega skladiščenja vaših stvari v našem lastnem skladišču.

Tehnična hramba ali dostop sta nujno potrebna za zakonit namen omogočanja uporabe določene storitve, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahteva, ali izključno za namen prenosa sporočila prek elektronskega komunikacijskega omrežja. Tastes Preferences

Načeloma ponujajo drevene palety vse občine v Sloveniji možnost, da lahko vsak občan enkrat letno brezplačno naroči odvoz kosovnega materiala. Odvoz morate vnaprej naročiti (s pomočjo spletnega obrazca ali po telefonu).

Učinkovitost celotnega pretoka materiala povečamo z zasnovo našega skladiščnega regalnega sistema.

Kemične palete so specijalno dizajnirane palete za kemično in plastično industrijo, katere zaokrožijo celovitost proizvodnje. Palete se izdeluje v devetih različnih dimenzijah;

Litij-ionska tehnologija revolucionira sektor intralogistike in veliko prepričljivih razlogov je za odločitev za Jungheinrichovo Li-ion tehnologijo.

Sila zatega je tista, ki drži tovor skupaj. Uradno je to sila zavijanja, pomnožena s številom slojev folije. Zavijalna sila je preprosto merilo, kako močno je vsaka plast folije ovita okoli tovora. Plasti folije so število slojev, ki se nanesejo na tovor na določeni točki.

Niso standardiziranih dimenzij, temveč se prilagajajo obliku proizvoda katerega se pakira. Na primer za pakiranje in transportation sodov se uporabljajo specijalne palete za prilagajanje neravnim površnam.

Skladiščenje obračunamo začetek meseca za pretekli mesec. Običajno račun prejmete preko e-pošte do 5ga v mesecu. Račun poravnate z nakazilom na transkacijski račun v roku seven dni.

Pripravite svoje podjetje za prihodnost z nami! V Jungheinrichu vam s strokovnom svetovanjem o materialnem toku pokažemo, da se potencial skriva v optimizaciji.

Report this page